Hem Huawei presenterar TalkBand B3

Huawei presenterar TalkBand B3

Under Huaweis lansering så passade man inte bara på att presentera två telefoner, utan även ett aktivitetsarmband i form av TalkBand B3. Denna handburna enhet har en skärm på framsidan med upplösningen 80×128 och är av typen PMOLED. Armbandet ska fungera med både iOS samt Android – enheter. Enheten är vidare IP67 – klassad och ska upp till 3 dagars batterianvändning (910 mAh).

Armbandet kan även användas som ett handsfree genom att man tar loss huvuddelen ur armbandet. 

Armbandet kommer i tre olika varianter, en sport – variant, en classic – variant och en mer exklusiv variant. Sportvarianten kommer att kosta 1560 svenska kronor, classic ska kosta 1850 svenska kronor, samt den mer exklusiva kommer att gå lös på 2300 kronor, något lanseringsdatum nämns inte. 

Bilden är lånad av GSMarena.com

Källa

Lämna ett svar