Hem Sony börjat uppdateria Xperia Z2, Z3 samt Z3 Compact i Sverige

Sony börjat uppdateria Xperia Z2, Z3 samt Z3 Compact i Sverige

Sony började under gårdagen med att skicka ut Android 6.0 stegvis till Z2, Z3 samt Z3 Compact. Mer specifikt så är det modellerna med modellnummer D6503, D6603 samt D5803.

Sony körde för ett tag sedan igång en kampanj där de tog in personer med allra högsta intresse för telefoner som fick testa deras nya gränssnitt i en beta – version. Dessa personer ska ha förtur när den skarpa versionen äntligen nått ut.

För att söka efter uppdateringen på din Z2, Z3 eller Z3 Compact så går du in på inställningar -> om enheten för att sedan välja att uppdatera enheten. Du ska även kunna installera uppdateringen via Sonys Xperia Companion på din dator.

Bilden är lånad av Swedroid.se

Källa

Lämna ett svar