Hem CREO lanserar sin första mobiltelefon Mark 1

CREO lanserar sin första mobiltelefon Mark 1

CREO är ett nystartat företag som idag lanserat deras första smarta telefon Mark 1. CREO har sagt att man kommer att satsa väldigt mycket på mjukvaran i Mark 1. Marks 1 mjukvara är baserad på Android 6.0 med tillverkarens nystartade FUEL OS. FUEL bjuder på extrafunktioner i systemet, som ingen annan mobiltillverkare har att erbjuda från start. Ett exempel är att om man dubbelklickar på hemknappen så kommer man till ett tangentbord där man kan göra en Googlesökning. CREO säger också att mobilen kommer att kännas som en ny mobil varje månad, då tillverkaren säger att man kommer skicka ut nya funktioner i uppdateringar varje månad. Detta är bara två av väkldigt många funktioner som mobilen har.

På hårdvarufronten så hittar vi följande specifikationer:

  • Skärm: 5,5″ med Quad HD – upplösning
  • Processor: MediaTek Helio X10 med 3 GB RAM 
  • Kamera: 21 megapixlar bak samt 8 megapixlar på framsidan
  • Batteri: 3100 mAh  

Telefonen kommer att finnas tillgänglig i 106 länder, det är ännu oklart om man kommer att kunna få hit telefonen utan att göra en import. Detta då CREO gör en OnePlus och bara säljer Mark 1 i sin egna webbutik för motsvarande 2500 svenska kronor.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa
 

Lämna ett svar