Posted in: Uncategorized

Google lanserar app för att styra mobilen med rösten

Google lanserade under gårdagen en ny cool app, enligt oss. Appen låter användare styra hela telefonen med hjälp av din röst. Du kan till exempel öppna appar med hjälp av att säga appens namn som du ska öppna. Men man ska också kunna säga olika fraser som mobilen ska skicka till en mottagare, det kan vara till exempel ” Hej, hur mår du?”. Sist men inte minst så ska man även kunna scrolla i olika appar som till exempel en webbsida, detta med hjälp av rösten.

Detta är fortfarande ett beta program, vilket betyder att det kan vara en buggig historia. Den som vill testa kan göra detta via Play Store, programmet heter Voice Access Beta. Dock så måste du ha en telefon som kör Android 5.0 Lollipop eller senare för att testa.

Bilderna är lånade av phonedog.com

Källa 

Lämna ett svar

Back to Top