Posted in: Uncategorized

HTC 10 dyker upp hos svenska återförsäljare

HTC lanserade under gårdagen företagets nya flaggskepp HTC 10. Vi fick reda på att telefonen skulle släppas någon gång kring april, men något som vi inte fick reda på var priset. Nu har telefonen dykt upp hos återförsäljare såsom Webhallen, Komplett, CDON samt Netonnet. Alla återförsäljare anger 7490 kronor i pris, däremot så anger Webhallen priset 6490 kronor, vilket är en 1000 – lapp mindre än sina konkurrenter. Vi tror att det officiella priset kommer att ligga på 7490 kronor, och att Webhallen har fel pris i skrivande stund.

HTC 10 kan förhandsbokas hos Webhallen här.

HTC 10 kan förhandsbokas hos Netonnet här.

HTC 10 kan förhandsbokas hos CDON här.

HTC 10 kan förhandsbokas hos Komplett här.

Uppdatering: Nu har även Webhallen ändrat om priset till 7490 kronor.

Bilden är lånad av Swedroid.se

    

  

Lämna ett svar

Back to Top