Posted in: Uncategorized

Huawei Honor 5C visas på den kinesiska sidan TENAA – visar design och specifikationer

Vi har tidigare hört en hel del rykten om Huawei Honor 5C, en syskonmodell till nuvarande Honor 5X. Nu har de första indikationerna dykt upp på att enheten faktiskt existerar. Detta genom den kinesiska sidan TENAA. Telefonens design visas på bilder, men också specifikationer.

Telefonen ser ut att ha fått en konstruktion i metall med svagt runda hörn så att mobilen ska ligga fint i handen. Utöver detta så ser den även ut att komma att finnas i färgen guld med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan av enheten.

Specifikationerna som nämns för enhet är följande:

  • Skärm: 5,2″ med Full HD – upplösning 
  • Processor: antingen Snapdragon 625 eller Mediatek Helio X10, i båda fall med 2 GB RAM
  • Kamera: 13 megapixlar bak
  • 16 GB inbyggt minne med minneskortsplats 

Bilden är lånad av GSMarena.com

 Källa

Lämna ett svar

Back to Top