Hem Så tunn bli iPhone 7 enligt senaste ryktet

Så tunn bli iPhone 7 enligt senaste ryktet

Både iPhone 6 samt 6S kom med en tjocklek på runt 7 mm. När speciellt iPhone 6 presenterades så tyckte vi att den lät otroligt tunn, vilket den också var. Detta fick dock konsekvensen att batteriet drog ur väldigt fort ur telefonen.

När Apple väl presenterade iPhone 6S så hade den vuxit med 2 mm på bredden. Apple hade då satt in något större batteri i enheten, vilket resulterade i en något bättre batteritid än i iPhone 6. Men den var fortfarande inte telefonen med den bästa batteritiden.

Enligt det senaste ryktet så kommer nya iPhone 7 att vara mellan 6 och 6,5 mm tjock. Detta låter vid en första anblick som en väldigt imponerande tjocklek för en telefon. Men om Apple beslutar sig för att göra telefonen så pass tunn, så finns risken att batteritiden kommer att vara ännu sämre än hos iPhone 6. Vi önskar att Apple gör telefonen lite tjockare och inte ger sig in i racet med de andra tillverkarna om vilken tillverkare som kan göra tunnast telefon.

Vi får se vad Apple presenterar i september – månad.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Lämna ett svar