Samsung Galaxy Note 6 träder fram på pappret (rykte)

Under gårdagen så publicerades en bild på en enhet i specifikations programet CPU-Z. Enligt rykten så är det kommande Galaxy Note 6, då enheten har modellnummer SM-930F. Förhoppningsvis så är det Galaxy Note 6 som gömmer sig bakom dessa siffror. Specifikationerna som nämns för enheten är att den kommer att ha en 5,8″ skärm med Quad HD – upplösning med en SUPER AMOLED panel, ett Exynos 8890 med massiva 6 GB RAM samt 32 GB lagring.

Fler specifikationer nämns inte i programmet, men baserat på tidigare rykten så kommer Galaxy Note 6 vara en förvuxen Galaxy S7, också Note 6 med IP68 – klassning enligt senaste ryktet. Vidare så kommer det förhoppningsvis finnas en 12 MP – kamera baktill samt en främre 5 MP -kamera. Det kan vara så att Galaxy Note 5 kan komma förinstallerad med absolut senaste Android N, dock så tror vi inte detta är fallet, då vi tror att den kommer med Android 6.0 Marshmallow från start.

Om dessa rykten stämmer så kommer Galaxy Note 6 att bli ett riktigt kraftpaket.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa      

Annons