Hem LeEco prsenterar Le Max 2, Le Pro 2 samt Le 2

LeEco prsenterar Le Max 2, Le Pro 2 samt Le 2

LeEco har under förmiddagen presenterat två nya telefoner. Le Max 2 samt Le Pro 2. Le 2 är den mindre kraftfulla av de tre och erbjuder en 5,5″ skärm med Full HD – upplösning, ett Helio X20 med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en 16 MP – kamera på baksidan samt en främre 8 MP kamera på framsidan samt ett 3000 mAh. Mobilen har inget 3,5 mm hörlursuttag, utan ljudet går via USB Type – C kontakten. Den erbjuder också en fingeravtrycksläsare.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Den mobil som är näst minst kraftfull är Le 2 Pro. Mobilen erbjuder en 5,5″ skärm med Full HD – upplösning, Helio X25 med 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, 21 megapixlar på baksidan samt 8 megapixlar på framsidan, USB Type – C, fingeravtrycksläsare placerad på baksidan samt även ett 3000 mAh – batteri med snabbladdning.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Den sista enheten kallas för Le Max 2 och är den mest kraftfulla av de tre. Den erbjuder en 5,7″ skärm med Quad HD – upplösning, en Snapdragon 820 – processor med hela 6 GB RAM, 21 megapixels kamera med optisk bildstabilisering på baksidan, 8 megapixlar på framsidan. Vidare så har den en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan som är gjord av Qualcomm, ett 3100 mAh – batteri med Quick Charge 3.0 samt en USB Type – C port

Alla telefoner kör Android 6.0 från start. Pris samt tillgänglighet är inte meddelat ännu.

Källa 

Lämna ett svar