Svenska återförsäljare listar Huawei P9 Lite, trots att den inte släppts officiellt

Huawei P9 Lite har inte fått någon offentlig presentation – ännu. Däremot så listar de svenska återförsäljarna Inet samt Proshop enheten som inkommande. Inet har också en bild på enheten där man ser att P9 Lite kommer att finnas i färgen guld,svart samt vitt. Inet listar att P9 Lite kommer in till deras huvudlager om två dagar.

Specifikationer som nämns är en 5,2″ skärm med Full HD – upplösning med en IPS LCD – panel, ett Kirin 650 chip med 3 GB RAM (gissningsvis), en bakre 13 MP – kamera samt en främre 8 MP – kamera, ett 3000 mAh – batteri, dubbla SIM-kortsplatser, en fingeravtrycksläsare samt Android 6.0 förinstallerat.

En intressant detalj är att Huawei endast har 1 års garanti på P9 Lite enligt Inet, detta är alltså 1 år mindre än konkurrerande märken såsom Sony.

Bilden är lånad av Inet.se

Källa

   

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar