Hem Svenska återförsäljare listar Huawei P9 Lite, trots att den inte släppts officiellt

Svenska återförsäljare listar Huawei P9 Lite, trots att den inte släppts officiellt

Huawei P9 Lite har inte fått någon offentlig presentation – ännu. Däremot så listar de svenska återförsäljarna Inet samt Proshop enheten som inkommande. Inet har också en bild på enheten där man ser att P9 Lite kommer att finnas i färgen guld,svart samt vitt. Inet listar att P9 Lite kommer in till deras huvudlager om två dagar.

Specifikationer som nämns är en 5,2″ skärm med Full HD – upplösning med en IPS LCD – panel, ett Kirin 650 chip med 3 GB RAM (gissningsvis), en bakre 13 MP – kamera samt en främre 8 MP – kamera, ett 3000 mAh – batteri, dubbla SIM-kortsplatser, en fingeravtrycksläsare samt Android 6.0 förinstallerat.

En intressant detalj är att Huawei endast har 1 års garanti på P9 Lite enligt Inet, detta är alltså 1 år mindre än konkurrerande märken såsom Sony.

Bilden är lånad av Inet.se

Källa

   

Lämna ett svar