Hem Xiaomi släpper teaserbild för kommande Mi Max – visar en medelstor enhet

Xiaomi släpper teaserbild för kommande Mi Max – visar en medelstor enhet

Xiaomi Mi Max är förhoppningsvis inte alls långt ifrån en officiell lansering. Detta då både bilder och specifikationer börjat gå i omlopp. Den senaste bilden har Xiaomi själva släppt på enheten. Mobilen ligger då i en jeansficka och ser faktiskt inte så stor ut som man kan tänka sig för en mobil med 6,4 tum.

Man ser även överdelen av telefonen, som visar att den kommer att ha väldigt mycket skärm i förhållande till ytan på framsidan av telefonen. Detta är självklart en nyckel till att få telefonen så kompakt som möjligt. När vi jämför Nexus 6P i ett par liknade jeans så ser faktiskt inte Mi Max ut att bli märkvärt större än Nexus 6P.

Bilden är lånad av Swedroid.se

Källa 

Lämna ett svar