Hem OnePlus skickar med ett fodral eller en baksida när du köper en OnePlus 2 eller en OnePlus X

OnePlus skickar med ett fodral eller en baksida när du köper en OnePlus 2 eller en OnePlus X

OnePlus har låtit meddela att du som köpare just nu får med en baksida till OnePlus 2. Men du kan också välja på ett passande fodral som den kinesiska tillverkaren har att välja på sin sida.
Till OnePlus X så kan man också välja till ett antal baksidor, trots att telefonen inte har en löstagbar baksidan. Monteringen går till på så sätt att man sätter baksidan ute på telefonen. 

OnePlus har precis som Motorola, en telefon som går att anpassa utseendet åt, dock så har OnePlus 2 fördelen att den även är anpassningsbar efter köpet, vilket till exempel Motorola Moto X Style inte är då hela enheten sitter ihop i ett enda stycke.

Baksidor som går att välja på är av alla dess material. Dessa material är baksidor av bambu, aprikos, kevlar samt sandpapper.

Skalen som finns att tillgå telefonerna är bland annat fodral med lock, som ska skydda din OnePlus 2 eller X mot till exempel nycklar.

För att få med en baksida eller ett skal till din nya telefon så lägger du bara skalet eller baksidan i kundkorgen, så ska det inte dras någon extra kostnad för tillbehöret.

Bilden är lånad av phonedog.com 

Källa   

Lämna ett svar