Posted in: Uncategorized

Philips presenterar S653H med metallkonstruktion och 5,5″ skärm

Philips presenterade under gårdagen sin nya satsning inom mobiler, en mobil som man har döpt till S653H, vilket till att börja med känns som ett väldigt krångligt namn på telefonen.

Specifikationsmässigt så har mobilen en 5,5″ Full HD IPS – skärm, Helio P10 med 3 GB RAM, ett 2550 mAh – batteri, en fingeravtrycksläsare samt 32 GB inbyggt minne.

Mobilen har även en USB Type – C med stöd för snabbladdning, vilket lovar gått för mobilen. En av de största akilleshälarna med telefonen på pappret är den bakre 8 MP- kameran som endast kan spela in video i moralupplösningen 720p, vilket är en väldigt låg upplösning med dagens standarder på mobilkameror. Dock så har mobilen också en främre 8 MP- kamera.

En punkt som Philips pratar väldigt gott om i den nya telefonen är designen. Detta då Philips lyckats banta ned telefonen så att den endast är 6,95 mm tunn. Dessutom så består hela telefonen av ett enda stycke metall, vilket man också pratar gott om.

Vi tror inte att mobilen kommer att släppas på den svenska marknaden då Philips inte släppt några mobiler i norden tidigare.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

  

Lämna ett svar

Back to Top