Posted in: Uncategorized

Fullständiga specifikationer för LG X Cam avslöjade

LG presenterade i början av året modellerna X Screen samt X Cam. Men man avslöjade aldrig de fullständiga specifikationerna för modellen X Cam. Precis som man sett på bilder så har X Cam dubbla kameror på baksidan, som har samma vidvinkelsfunktion som den mer påkostade LG G5. Men istället för att ha en huvudkamera på 16 megapixlar så har X Cam en huvudkamera med den något lägre upplösningen 13 megapixlar, samt också en något lägre upplöst andra kamera på 5 megapixlar istället för de 8 i G5an. Vidvinkeln är också något sämre på X Cam`s andra kamera då den har en vidvinkel på 120 grader istället för de 135 som G5an har. Huvudkameran är dock precis lika som på G5an.

Övriga specifikationer är följande:

  • Skärm:. 5,2″ med Full HD upplösning
  • Processor: Octa-core, 1,14 GHz  med 2 GB RAM
  • Android 6.0 förinstallerat 
  • 2520 mAh batteri   

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Tags:

Lämna ett svar

Back to Top