Hem Så kan iPhone 7 komma att se ut

Så kan iPhone 7 komma att se ut

Det är ovanligt många rykten som cirkulerar runt Apples nästa flaggskepp. Apple är i vanliga fall ett företag som lyckas hålla mycket information bakom stängda dörrar. Däremot så har det framkommit flertalet rykten om Apples kommande telefon.

Det senaste består av en ritning på hur telefonen kan komma att se ut. Telefonen på ritningen ser väldigt lik ut Apples tidigare iPhone 6 – serie av telefoner. Men flertalet har varit nöjda över designen på iPhone 6/6S, så varför ändra på ett vinnande koncept?  iPhone 7 kan dock komma att få mer runda hörn än tidigare iPhones, baserat på ritningen av telefonen.

Det har tidigare varit rykten om att iPhone 7 kommer att ha dubbla kameror på baksidan. Men det har inte framkommit vad den sekundera kameran kan komma för roll att agera åt huvudkameran, så inte heller i detta ryktet. Däremot så syns det att telefonen har dubbla kameror på baksidan tillsammans med en fotolampa.

Längst ner på telefonen så sitter tre “pluppar” på telefonen på bilden. Enligt det senaste ryktet så har Apple valt att satsa på olika tillbehör som ska festas via dessa “pluppar” (även kallat för Smart Coonect) precis som på iPad Pro där dessa “pluppar” också finns. Därav så kommer även ryktet in om att telefonen kommer att heta iPhone Pro, något vi dock inte tror, utan vi tror att namnet blir kort och gott iPhone 7.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa    

Lämna ett svar