Två nya Sony telefoner har påträffats – ena har en frammåtriktad kamera på 16 megapixlar

Sent i går kväll så påträffades två nya Sony – telefoner i ett benchmarkprogram. Båda telefoner har fokus på foto enligt benchmarkprogrammet, men här är det en av de två som sticker ut.

Modellen som sticker ut har kodnamnet F3216 och ska enligt programmet erbjuda en framåtriktad Selfie – kamera på 16 megapixlar, medan den bakre kameran sägs vara på 21 megapixlar istället.
Enheten sägs vidare ha fått en 4,6″ skärm med Full HD – upplösning, en MediaTek Helio P10 processor med 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne med minneskortsplats samt Android 6.0 förinstallerat.

Vi hittar ingen fingeravtrycksläsare med på listan, däremot så tror vi att enheten kommer att erhålla NFC för olika betalningsmetoder.

Det sägs att enheten kommer att kallas för Xperia C6 och vara uppföljaren till gigantiska C5 Ultra. Däremot så tycker vi att detta känns väldigt oklart då Xperia C6 ser ut att få en så mycket mindre skärm än C5 Ultra, men å andra sidan ser C6 ut att ha fått samma kameraspecifikationer, om inte lite bättre än C5 Ultra, så därav skulle C6 kunna vara en uppföljare till C5 Ultra.

Om vi går vidare till den andra enheten som visats i benchmarkprogramet så är det en enhet sämre specifikationer på pappret. Enheten ser ut att ha fått en 4,6″ skärm med upplösningen HD (720 x 1280) istället för Full HD som C6 ser ut att ha fått. Enheten i fråga kallas för F3311.

Denna enhet har istället en bakåtriktad kamera på 13 megapixlar tillsammans med en främre 5 MP – kamera. Vidare så säger programmet att den erbjuder ett MediaTek MT6735 chip (4x 1,3 GHz) med 1,5 GB RAM, 16 GB lagring med minneskortsplats samt Android 6.0 från start.

Xperia C5 Ultra släpptes aldrig på den svenska marknaden, utan var främst riktad åt den Asiatiska marknaden. Så tror vi att det också blir med dessa två telefoner om de lanseras, så att de aldrig blir Sverigeaktuella, men Sony kan mer än gärna överraska oss!

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa    

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar