Hem Xiaomi Mi Max (telefon) samt Mi Band (sportarmband) visas upp i förtid (rykte)

Xiaomi Mi Max (telefon) samt Mi Band (sportarmband) visas upp i förtid (rykte)

Xiaomi kommer med allra största sannolikhet visa upp gigantiska telefonen Mi Max samt sportbandet Mi Band när man håller sin presentation den 10e maj i Peking.
Vi har tidigare fått se en och annan bild på telefonen, men det här är första gången som bilder på armbandet visas upp.

Att döma på bilden så kommer Mi Band att finnas att tillgå med ett gult silikonarmband, då huvudenheten ser ut att vara löstagbar från armbandet, vi tror att sportarmbandet kan komma att kunna gå att få i fler färger. Vidare så ser vi också hur enheten visar tiden samt batteritiden på vad som ser ut att vara en liten LCD – skärm som saknar färgskala.

Om vi går vidare till bilderna på telefonen så ser vi att telefonen kommer att bli väldigt rektangulärt formad, men det bästa av allt enligt oss är att den ser ut att ha mycket skärm på en ”liten” framsida. Telefonen borde se ut sådär, om inte ungefär sådär, eftersom att flera rykten visat en telefon som också ser identisk ut med telefonen på bilden.

Telefonen och armbandet presenteras den 10e maj.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar