Dummy bild dyker upp på iPhone 7 (rykte)

Vi har tidigare fått se ett antal bilder på hur iPhone 7 kan tänkas se ut, och den senaste bilden dök upp under gårdagen då en läcka sade att man hade fått tag på en ritning om hur telefonen skulle se ut. Vi har också haft bilder tidigare, men då har inte hela telefonens baksida visats.

Nu säger en sida att de fått tag i en så kallad dummy enhet av iPhone 7, en dummy innebär att det är en telefon som inte fungerar utan bara visar designen.

Telefonen på bilden påminner väldigt mycket om iPhone 6/6S, precis som tidigare rykten också sagt. Dock så ser det ut som att Apple kommer att flytta antennerna från på bakstycket till absolut längst ner på bakstycket.
Inte helt oväntat så finns inga ”pluppar” för någon smart kontakt på dummy – enheten.

Bilden är lånad av phonearena.com

 Källa

Lämna ett svar