Ny bild på OnePlus 3 – visar annorlunda design med fysisk kameraknapp

Vi har under den senaste veckan haft ett flertal bilder på vad som sägs bli OnePlus nästa telefon. Alla bilder har visat att OnePlus 3 kommer att ha en design som i mångt och mycket liknar föregående OnePlus 2.

Nu kommer den första bilden som visar en telefon med ett annorlunda designspråk, och enligt källan så är det OnePlus 3 som gömmer sig i bilden.
Om detta nu är OnePlus 3 så liknar den väldigt mycket Sonys Xperia Z – serie med sina kraftigt avfasade kanter, men den ser också ut att kunna få en fysisk kameraknapp, precis som i till exempel Xperia Z5.

 Utöver detta så påstår källan att den har prisuppgifterna samt officiellt släpp datum för OnePlus 3. Enligt källan så kommer OnePlus 3 presenteras den 28 maj och börja säljas i början av juni. Källan säger också att OnePlus 3 kommer komma i en version med 128 GB inbyggt minne, ett smart drag då OnePlus inte brukar ha minneskortsplats i deras telefoner. Priset för modellen med 4 GB RAM (och 32 GB lagring) blir motsvarande 2540 svenska kronor enligt ryktet, medan varianten med 6 GB RAM sägs det rekommenderade priset hamna på motsvarande 3150 kronor.

Om OnePlus 3 kommer i en version med 128 GB inbyggt minne så antar vi att den får 6 GB RAM då varianten med 64 GB inbyggt minne förväntas få den RAM – mängden.

Bilden är lånad av gizmochina.com

Källa    

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar