Posted in: Uncategorized

OPPO Find 9 fångad på bild (rykte)

För ett par dagar sedan kom det första tecknet på att OPPO har en ny smartphone på gång. Enligt flera rykten så kommer OPPO välja att kalla telefonen för Find 9, och ska alltså bli OPPO:s nya satsning.

Telefonen på bilden har en fysisk hemknapp samt två touch knappar på vardera sida om den fysiska knappen. Vidare ser Find 9 också ut att få en väldigt rund design i hörnen, vilket bidrar till att telefonen ska ligga väldigt bra i handen.

Specifikationerna som nämns är att den ska ha en 5,5 tums skärm med Full HD – upplösning, processorn sägs vara en 8 kärnig  MT6755 – processor från MediaTek samt en bakre 12 MP – kamera. Den främre kamerans upplösning sägs ligga på hela 16 megapixlar.
Hur många GB RAM mobilen troligen får är ännu okänt, men vi tippar på 4 GB RAM.

Det är ännu oklart när telefonen kan tänkas presenteras offentligt.

Bilden är lånad av phonearena.com

 Källa

Back to Top