Lenovo presenterar Moto G4 och Moto G4 Plus

Som ryktena har åkt runt i en karusell om Moto G4 samt Moto G4 Plus. Nu är enheterna till sist presenterade officiellt av Lenovo.

Moto G4 Plus är den mest påkostade av de två telefonerna och erbjuder en 5,5″ skärm med Full HD – upplösning, chipet Snapdragon 617, fingeravtrycksläsare, ett 3000 mAh – batteri med snabbladdning.

G4 Plus går att få i olika varianter. En med 2 GB RAM med 32 GB inbyggt minne samt en annan variant med 64 GB inbyggt minne och 4 GB RAM, båda varianter har plats för minneskort.
Enheten har en bakre kamera på 16 megapixlar med det relativt låga bländaravtalet f.2.0 tillsammans med en mycket snabb autofokus enligt Lenovo. På framsidan finner vi en 5 – MP kamera som har en vidvinkel på 84 grader för att få till bra selfies.

Om vi istället går vidare till Moto G4 så ska du inte låtas luras av namnet, då Moto G4 har lika stor skärm med samma upplösning. Det mesta är sig likt mot G4 Plus, men G4 saknar fingeravtrycksläsare, har 16 eller 32 GB inbyggt minne med 2 GB RAM samt en kamera på 13 megapixlar istället för G4 Plus 16 megapixlar.

Vi skulle hellre sett att G4 kunde varit något mindre än G4 Plus, då en telefon med 5,5 tums skärm blir en rejäl pjäs, vi skulle hellre ha sett G4 med en skärm som var 5,2 tum istället.   

Båda telefoner kommer med Android 6.0.1 från start. Priset för G4 är motsvarande 1780 kronor i England, medan G4 Plus istället går loss på motsvarande 2380 kronor.

Vad vi vet i nuläget så släpps telefonen bara i vitt.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar