Hem Asus Zenfone 3 kommer i tre versioner (rykte)

Asus Zenfone 3 kommer i tre versioner (rykte)

Vi rapporterade tidigare under dagen om påstådda specifikationer för Asus Zenfone 3. Nu har Asus gått ut med den första teaservideon för Zenfone 3. Videon berättar med ord att Zenfone 3 kommer ha en “fin design” men avslutas med att visa tre telefoner i olika storlekar, dessa telefoner syns bara i siluetter.

Enligt rykten så kommer Asus att satsa på en budget telefon, en mellanklass telefon samt en värsting telefon. Enligt ryktet så kommer den som ska vara minst påkostad kallas för Zenfone Deluxe som ska erhålla en 5,9 tums skärm med 720 x 1280 i upplösning. Vidare sägs den också få chipet Snapdragon 615 med 3 GB RAM samt Android 6.0.1 från start.

Det är ännu oklart vad Zenfone 3 Max kan tänkas få för specifikationer.

För den som vill se videon så kan den ses här.

 

Källa

Bilden är lånad av phonearena.com

Lämna ett svar