dark

Benchmark på Asus Zenfone 3 dyker upp

Asus håller ett event i slutet av månaden där man förväntas visa upp inte mindre än tre modeller av Zenfone.

Det ser ut som att Zenfone 3 blivit fångad på bild i benchmarkprogrammet AnTuTu. Specifikationerna som nämns är att enheten ska få en skärm med 1080 x 1920 i upplösning, dock så nämns inget om hur stor skärmen kan bli, vi tippar på runt 5,5″. Vidare så sägs den få en Snapdragon 820 – processor med 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en bakre 23 MP – kamera samt en främre 8 MP – kamera. Enheten sägs också ha Android 6.0.1 från start.

 På bilden som Asus skickade ut angående inbjudan så fanns en Intel – logga med i bilden. Vi förstår inte riktigt varför denna logga finns med på bilden om Zenfone 3 inte kommer att ha någon Intel – komponent, men det kan förstås hända att ryktena är felaktiga.  

Bilden är lånad av gizmochina.com

Källa