Hem Riktigt skarpa bilder på iPhone 7 (rykte)

Riktigt skarpa bilder på iPhone 7 (rykte)

Vi har vid flertalet tillfällen fått se bilder på påstådda iPhone 7. Dessa bilder har dock bara visat baksidan på telefonen. Nu har två nya bilder kommit ut på webben. Denna gång så visas telefonen från varenda vinkel.

Av bilderna att döma så kommer iPhone 7 bli väldigt snarlik iPhone 6 i designen, med några små detaljer i skillnad. Det ser till exempel ut som att Apple valt att flytta antennerna till högst upp, respektive längst ner på telefonen.

Vidare så fattas det ett hörlursuttag, vilket skulle innebära att ljudet skulle gå via Lightning – kontakten. Istället för att ha ett hörlursuttag i botten så ser det ut som att Apple väljer att sätta dit en extra högtalare.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

  Källa

Lämna ett svar