Hem Första ryktena om Meizu MX6

Meizu är i en våg av lanseringar av telefoner, då man för ett tag sedan lanserade värstingen Pro 6, men man sägs ha en telefon med kurvad skärm på väg ut på marknaden. Utöver detta så inkommer det nu uppgifter om att företaget ska ha ytterligare en telefon att lansera.

Enligt rykten så kommer den kallas för MX6, och bli uppföljare till budgetmobilen MX5. MX6 sägs få en en skärm med Full HD – upplösning, en Helio X10 – processor, ett 4000 mAh – batteri, en bakre 20,7 MP – kamera samt en främre 8 MP – kamera. Vidare sägs den få en USB Type – C kontakt, fingeravtrycksläsare samt Android 6.0.1 från start.

Enligt uppgifter ska telefonen finnas i två versioner. En med 32 GB inbyggt minne med 3 GB RAM, samt en variant med 64 GB inbyggt minne och 4 GB RAM.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar