Hem Så kommer iPhone 7 kamera bli (rykte)

Så kommer iPhone 7 kamera bli (rykte)

Det har spekulerats mycket kring kameran i Apples iPhone 7 som man förväntas lansera någon gång i september. Vissa har sagt att iPhone 7 kommer ha dubbla kameror på baksidan, medan andra har sagt att endast Plus modellen kommer begåvas med detta, och menar alltså att iPhone 7 kommer få en kamera på baksidan istället för två.

Det senaste ryktet står fast vid att iPhone 7 kommer ha en kamera på baksidan, medan denne menar att Plus – modellen kommer få två kameror på baksidan. Det senaste ryktet säger dock att både iPhone 7 samt 7 Plus kommer begåvas med optisk bildstabilisering. En funktion som varken funnits ombord på iPhone 6 och 6S, däremot så har funktionen funnits i iPhone 6 Plus samt 6S Plus.

Bilden är lånad av phonearena.com

  Källa

Lämna ett svar