Hem Vi gör en unboxing på LG G5 och LG Cam Plus

Vi gör en unboxing på LG G5 och LG Cam Plus

Vi fick under dagen hem en LG G5. Vi har därmed gjort en klassisk unboxing – video på telefonen tillsammans med kameratillbehöret Cam Plus. I videon tar vi upp vad som ingår när du köper produkterna. Hos vissa återförsäljare så ingår Cam Plus fortfarande, så skynda att köp, om du känner dig sugen, då Cam Plus bara den kostar 890 kronor att köpa separat.

Utöver detta så tog vi upp snabb information om telefonen och kameratillbehöret. Första intrycket är väldigt bra, det känns som att LG lyckats bra med mycket i G5. Den kommande veckan kommer det ett antal artiklar om telefonen, såsom ett stort test och artiklar om specifika områden i telefonen, som till exempel kameran i telefonen, men också ett långt inlägg om kameramodulen Cam Plus.

För den som vill läsa utförligare om vårt första intryck kan kolla här.

Unboxing – videon hittas här.

Tack LG för testenheten!

3 thoughts on “Vi gör en unboxing på LG G5 och LG Cam Plus

Lämna ett svar