Hem ZTE presenterar flaggskeppet Axon 7

ZTE presenterar flaggskeppet Axon 7

ZTE har under eftermiddagen presenterat sitt nya monster inom mobiltelefonin, Axon 7.
Telefonen bygger på en 5,5 tum stor skärm med Quad HD- upplösning som skyddas av Cornings Gorillaglas 4, som är ett mycket bra skydd mot dagens smartphone skärmar.

Vidare har den en Snapdragon 820 processor med antingen 4 eller 6 GB RAM. Detta då varianten med 64 GB inbyggt minne har 4 GB RAM, medan varianten med hela 128 GB inbyggt minne har 6 GB RAM. Båda varianter stöder minneskort upp till 200 GB.

Axon 7 har ett inbyggt 3140 mAh- batteri med Quick Charge 3.0, vilket ger väldigt mycket kräm i telefonen på kort tid. Telefonen har en USB Type – C kontakt samt en fingeravtrycksläsare placerad under kameran.

Den bakre kameran i telefonen är på 20 megapixlar med bländaravtalet f.1.8 som ska stödja formaten OIS, EIS samt PDAF. Telefonens kamera ska även ha väldigt snabb autofokus enligt ZTE själva. På framsidan sitter det istället en 8 MP – kamera.

Ljudet är något som ZTE pratat gott om i teaservideos, och ZTE har utrustat Axon 7 med riktigt bra ljud, i alla fall på pappret. Detta då mobilen har  AKM 4961 + 4490 chip. Mobilen har främre stereo – högtalare. Ljudet är också tillverkaren Dolby inblandade i. Axon 7 kommer förinstallerad med Android 6.0.1. Den kommer finnas i färgvalen silver samt guld.

De prisuppgifter vi har nu är att telefonen kommer kosta 500 dollar i USA, och det är ännu oklart om den kommer lanseras i Sverige.

Utöver detta så presenterade ZTE ett VR – headset till Axon 7. VR – headsetet ska vara det första som stödjer Googles nylanserade plattform för VR – headsets, som kallas för Daydream. VR – headsetet är av typen där man sätter in telefonen i enheten, vilket vi tycker är synd, då det brukar bli framtungt efter en tids användande.

Bilden är lånad av GSMArena.com

   

Bilden är lånad av Swedroid.se

 Källa

Lämna ett svar