Posted in: Uncategorized

Samsung lanserar Batman version av Samsung Galaxy S7 Edge

Vi skrev under gårdagen ett inlägg som handlade om att Samsung gjort en teaserbild på Samsung Galaxy S7 Edge med Batman tema. Under morgonen har man presenterat en Batman version av Galaxy S7. Det rör sig dock bara om S7 Edge och inte vanliga S7.

Med Batman versionen av Galaxy S7 Edge så ingår ett Batman tema till telefonens system, som till det mesta är mörkt tonat, förutom enskilda detaljer som är i färgen guld. Telefonens utseende är också helsvart, förutom enskilda detaljer på framsidan som är i färgen guld.

På baksidan är färgen mestadels svart, men med ett stort Batman tryck i guld. Det som ingår i boxen när man köper versionen utöver de vanliga grejerna är ett VR – headset, samt en bonus check på spel hos Injustice games.

Telefonen släpps i Ryssland, Kina, Singapore, Korea samt Latin Amerika den 13 juni, det nämns inget om varken pris eller släpp i Sverige.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar

Back to Top