Hem Nästa iPhone presenteras om knappt två veckor (rykte)

Nästa iPhone presenteras om knappt två veckor (rykte)

Apple har under gårdagen avslöjat att man kommer hålla sitt årliga WWDC denna månad, vilket är tre månader tidigare än vad eventet egentligen brukar starta, då det brukar ta plats i september månad.

Det sägs att man ska visa upp en ny MacBook Pro som ska ha fått en OLED – panel över tangentbordet, vilket skulle betyda att det skulle gå att styra datorn med endast rörelser av olika slag, vilket verkar riktigt häftigt, om så är fallet.

Apple sägs vidare visa upp sitt nya system iOS 10, där det ännu är väldigt oklart vad tillverkaren kan tänkas visa upp. Det är ytterst oklart vad det nya system kan innehålla för förändringar. Detta då det inte varit något rykte om system som vi rapporterat om.

Inför detta event så känns det som att Apple kan presenterat något oväntat, som en Apple Watch! Vi har varken hört rykten eller sett några bilder på klockan, men nu var det cirka 2 år sedan Apple presenterade klockan, och vi känner att det behövs en klockuppdatering från Apple. Hur som helst så får vi förhoppningsvis se Watch OS 3.0 göra entré.

Det sägs även att Apple ska presentera nästa generations iPhones, iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Detta skulle alltså betyda att Apple bryter ett mönster genom att presentera telefonerna tre månader före de egentligen ska presenteras.

Det har varit många rykten om telefonerna. Om vi sammanfattar allt så tror vi att iPhone 7 får en 4,7″ skärm med 750 x 1334 i upplösning med en IPS – panel, en Apple A10 processor med 2 GB RAM, en enkel 12 MP – kamera med f.2.0, 3D Touch 32/64/128 eller 256 GB inbyggt minne samt iOS 10 förinstallerat.

Om vi istället kollar på vad vi tror att iPhone 7 Plus kan tänkas få för specifikationer så är det en 5,5″ skärm med 1080 x 1920 i upplösning med en AMOLED – panel från Samsung, Apples A10 chip med 2 GB RAM, dubbla kameror på baksidan där en ger vidvinkel (12 megapixlar), 3D Touch, 32/64/128 eller 256 GB inbyggt minne samt iOS 10 förinstallerat.

Vi kommer komma ut med en mer genomförlig genomgång av vad vi tror vi får se i iPhone 7 & 7 Plus.

Eventet sänds live, men bara om du har en  Apple enhet, något vi inte alls gillar.

 

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar