Fler bilder på OnePlus 3 hamnar på nätet

Vi har under de kommande veckorna fått se ett antal bilder på vad som påstås vara kommande OnePlus 3. Nu har ännu ett antal bilder läckt ut på telefonen, som denna gång visar telefonens fram och baksida.

Bilderna är helt i linje med tidigare bilder. Det vill säga med att telefonen kommer bestå av ett enda stycke aluminium, tillsammans med en framsida där en fingeravtrycksläsare sitter under skärmen.
Samtidigt kommer det prisuppgifter på OnePlus 3 kan tänkas kosta, detta rykte säger att telefonen kommer kosta motsvarande 2900 svenska kronor. Om detta blir den riktiga prissättningen blir vi riktigt överraskade, speciellt med den hårdvara telefonen sägs få.

Källa

Bilderna är lånade av GSMArena.com  
mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar