ZTE presenterade för en tid tillbaka sedan modellerna Z11 och Z11 Mini. Under gårdagen presenterade man den sista familjemedlemmen, Z11 Max.

Som vi skrivit i rubriken erbjuder telefonen en 6 tum stor skärm med Full HD – upplösning som skyddas av skyddsglaset GorillaGlas 3.
Under huven hittar vi en Snapdragon 652 (4x 1,8 GHz och 4x 1,4 GHz) processor med 4 GB RAM, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ett 4000 mAh batteri, 64 GB inbyggt minne med en minneskortsplats, och till vår förvåning, Android Lollipop (version 5.0) från start.

Den bakre kameran har en upplösning på 16 megapixlar och har bländaravtalet f.2.0, medan den främre kameran istället har en upplösning på 8 megapixlar med bländaravtalet f.2.4, men denna ska också kunna ta vidvinkelfoton i 80 grader.

Priset hamnar på motsvarande 2465 svenska kronor. Telefonen släpps i Kina den 18 juni. ZTE meddelar att man inte har några planer på att släppa telefonen i Sverige.

Bilden är lånad av GSMArena.com

   Källa