Lenovo Moto Z sägs få 10x optisk zoom (rykte)

Nästa stora grej tror vi helt garanterat är att telefoner blir modulära, vilket betyder att olika delar kommer kunna gå och bytas ut på mobilen. LG har redan givit sig in i nischen med LG G5. Lenovo sägs vara den andra tillverkaren som kommer göra det med företagets Moto Z.

Nu ryktas det om att en av modulerna som kommer tillhöra Moto Z ska agera extrakamera, eller ja, huvudkamera när man sätter på modulen. Enligt ryktet ska även denna lilla manick ha 10x optisk zoom, något ingen mobilkamera kan komma i närheten av idag.
Om Lenovo lanserar en sådan modul till Moto Z så gör de ett smart val, då det i sådana fall skulle betyda att mobilen “snart kan överta systemkameran”.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar