Lenovo presenterar modulerna till Moto Z & Moto Z Force

Lenovo har under dagen gått ut med vilka moduler man kommer släppa till de två nylanserade telefonerna Moto Z och Moto Z Force. I dagsläget är två moduler lanserade, men detta kan komma att förändras i framtiden om Lenovo gör fler moduler. Det är ännu oklart om Lenovo låter tredjepartstillverkare göra modulerna till telefonerna, men vi tror det, då något annat skulle vara väldigt konstigt!

Den första modulen man lanserade kallas för Adventure Amp, som enklast beskrivs som ett skal som man sätter på någon av telefonerna. Skalet tillför funktionalitet i form av vattentålighet, men det ska även skydda bättre mot stötar. Det är dock ännu oklart vilken IP klass skalet erbjuder.  

Den andra modulen man presenterat är mycket riktigt ett kameratillbehör, något som flertalet rykten sa tidigare. Tillbehöret knäpper man fast på baksidan av någon av de två telefonerna. Vi tycker att tillbehöret får mobilerna att likna digitalkameror väldigt mycket. Men det är inte bara utseendet som påminner om kompaktkameror, utan även funktionen då tillbehöret erbjuder 10x optisk zoom med en Xenon lampa.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

 

Källa

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar