Det här är iPhone 7 & 7 Plus (rykte)

Apple är den tillverkare som brukar kunna hålla nya produkter från att sprida sig i förtid på nätet. Vi tror dock inte att Apple lyckats lika bra med att hålla de nya telefonerna för 2016 bakom stängda dörrar.

Detta då flertalet bilder hamnat på nätet som sägs vara iPhone 7 & 7 Plus, och telefonernas design har också varit väldigt lika från bild till bild.

Nu ser det ut som att ytterligare bilder läckt ut på enheterna.
Om vi börjar med iPhone 7 Plus så syns det på bilderna att den har dubbla kameror på baksidan samt en smart kontakt på baksidan. Enligt rykten finns den smarta kontakten till för att ansluta tillbehör såsom ett fysiskt tangentbord. Vi tycker att modellen påminner mycket om föregångaren iPhone 6S Plus.

Om vi istället kollar på iPhone 7 så ser vi att telefonen antagligen inte kommer ha varken den dubbla kameran och den smarta kontakten. iPhone 7 ser istället ut att få en singelkamera på baksidan, utan någon smart kontakt. Precis som 7 Plus ser det ut som att iPhone 7 kommer likna sin föregångare väldigt mycket.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

 

Källa

Annons