Lenovo lanserar egen version av OneCompute – låter dig spegla upp Moto Z`as skärm direkt på datorn

Lenovo har under dagen presenterat ett nytt tillbehör som ställer sig till skaran av MotoMods. Tillbehöret i sig är en liten pryl som inehåller 3x USB, en HDMI samt en strömkälla för prylen. Denna lilla pryl kopplas in via Moto Z:as 16 pinnar som den har på baksidan. Utöver detta innehåller prylen en docka man sätter telefonen i om man till exempel vill spegla upp material på en dataskärm.
När man har mobilen inkopplad till en dator så ska det till exempel gå att spela spel direkt på datans tangentbord.

Bilden är lånad av phonearena.com

  Källa

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.