Hem Huawei arbetar hårt på ett nytt UI (rykte)

Huawei arbetar hårt på ett nytt UI (rykte)

Huawei är en tillverkaresom varit med på den svenska mobilmarknaden ett bra tag nu, men företaget har inte lyckats leverera ut den mängd mobiltelefoner (och surfplattor för den delen) man egentligen önskat. Frågan är bara? Är det Huaweis kraftigt optimerade operativsystem som avskräcker potentiella kunder? Vi tror i alla fall att den kan vara en av anledningarna.

Detta kan komma att få en förändring i framtiden då en obekräftat källa nu säger att Huawei är i full färd med att forma en ny version av företagets UI. Inte helt oväntat sägs versionen denna gång vara 5.0, något som indikerar en stor uppdatering då den senaste versionen i skrivande stund är UI 4.1.
Eftersom UI 4.1 är kraftigt anpassat efter många asiaters smak (utan en applåda) så sägs UI 5.0 likna standardutförandet av Android 6.0 mycket. Det framgår dock inte om man kommer kunna välja till någon applåda direkt i Huaweis launcher.

Enligt källan så ska system visas upp i samband med IFA mässan i september tillsammans med telefonen Mate 8.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar