Posted in: Uncategorized

Då lanserar Huawei Honor 8 (rykte)

Huawei har ännu inte gått ut med någon officiell inbjudan om vilket datum och vilken tid man ska introducera det nya flaggskeppet Honor 8, däremot har det nu inkommit ett rykte som säger att man ska presentera mobilen den 25 juni, alltså på lördag.

För att snabbt rapportera om specifikationerna så sägs mobilen få en 5,2 tums skärm med Full HD upplösning med en IPS panel, Huaweis egna Kirin 955 chipp med 4 GB RAM, dubbla kameror på baksidan (12 megapixlar), en främre 8 MP kamera, en fingeravtrycksläsare, ett 3200 mAh batteri och Android 6.0 från start.
Med andra ord är specifikationerna nästintill identiska med Huawei P9 utöver att Honor 8 ser ut att få ett större batteri.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa
 

Lämna ett svar

Back to Top