Hem Vi recenserar PhoneHouse Elgiganten (Huddinge) – Den neutrala operatörsväljaren

Vi recenserar PhoneHouse Elgiganten (Huddinge) – Den neutrala operatörsväljaren

Ofta är det svårt att bestämma sig för vilken operatör man ska välja, detta eftersom att många operatörer delar på masterna (och därmed blir typ lika bra). Om man går in i en operatörsbutik så är det så att ni 99 fall av 100 så rekommenderas just deras operatör, eftersom du är inne i denna butik. Därav tycker vi att PhoneHouse Elgiganten är en lysande kedja eftersom de är helt opartiska av en specifik operatör, och föreslår just vad dom själva skulle välja i din situation. 
Det är just denna egenskap som får oss att göra denna recension. 


Butikens utsida


Denna recension kommer handla om PhoneHouse Elgiganten i Huddinge, men även kedjan i synnerhet.
När vi ska inhandla någon ny mobil pryl så går jag alltid till PhoneHouse Elgiganten i Huddinge då det dels är närmst hemifrån, men framförallt för att denna butik erbjuder en otroligt trevlig personal, som verkligen behandlar sina kunder väl, men som även har det tekniska intresset för de produkter de säljer, in i minsta detalj.

Just kunskapen om produkterna man säljer saknas i många mobilbutiker, vilket vi tycker är konstigt då kunskap om produkterna är A och O om man jobbar som säljare. Detta saknas då verkligen inte på PhoneHouse i Huddinge, dessutom kan de hjälpa sina kunder med det där lilla extra som flera andra butiker inte kan.

Ett klassiskt exempel är att dom i Huddinge erbjuder påsättning av skärmskydd (självklart om man köper från dom!), vilket de flesta tycker är är knepigt då det lätt blir luftbubblor om man själv försöker fixa. Däremot så blir skärmskydden perfekt påsatta att personalen i butiken.
Men det som verkligen utmärker deras butik är just den service de erbjuder. Ett annat exempel på mycket bra exempel på hjälp som de erbjuder är att se till att olika produkter fungerar efter att man gjort ett “ingrepp”, som till exempel att klippa ett SIM – kort.

Butikens insida

De har också ett brett utbud av tillbehör till produkter som de säljer, inte bara till dom större märkena som Apple, Samsung och Sony, utan också till lite mer udda märken såsom Huawei.

Jag som äger och driver bloggen har varit på många olika mobilbutiker, men det där lilla extra har alltid saknats enligt mig. Det är just det som inte saknas hos PhoneHouse Elgiganten i Huddinge. Som vi skrev i inledningen så har många ofta svårt för att välja vilken operatör (och eller mobiltelefon) man ska välja. Ofta är det så att kunden säger hur denne ska använda sig av sin nya mobil, och efter dessa förutsättningar får säljaren bestämma telefon åt kunden.

Bilden är lånad av Elgianten.se

Något vi inte gillar alls, då olika tillverkare ofta går ut med att om man säljer ett visst antal av en viss mobiltelefon så får man en likadan själv. Ofta blir kunderna pålurade en telefon de inte alls trivs med alltså. Grabbarna på PhoneHouse Elgiganten i Huddinge vet jag dock till 100% säger vad de själva skulle välja i just din situation, det är också en av punkterna som kunder tycker är väldigt bra med butiken.

Ni kanske tycker att detta verkar för bra för att vara 100% ärlighet? Nej, så är det faktiskt inte, jag tycker att butiken dom i denna butik erbjuder väldigt mycket för att vara en mobilbutik. Framförallt så gillar jag ärligheten hos grabbarna som jobbar där. Jag jobbar själv inte där, men hjälper ofta till. Vid 15 års ålder så fick jag praktik på denna butik, och sedan dess har jag fortsatt att besöka butiken för att hjälpa kunder som har tekniska problem på deras telefoner ellr surfplattor.

PhoneHouse Elgiganten i Huddinge erbjuder en service och kunskap som få andra butiker kan matcha ute i Sverige. Om du går i köptankar på en ny telefon eller vill förlänga ett abonnemang så tycker vi att ni ska ta en titt in i denna butik.

Lämna ett svar