Hem Det här är de senaste ryktena om Samsung Galaxy Note 7!

Det här är de senaste ryktena om Samsung Galaxy Note 7!

Vi har under den gångna veckan fått höra en hel del om vad Samsungs nästkommande Note kommer heta, men också en del specifikationer. Nu säger ett nytt rykte att denne har fångat specifikationerna på bild, och enligt bilden kommer Note 7 få en 5,7 tums skärm med Quad HD upplösning, en SUPER AMOLED panel, en Exynos 8890/Snapdragon 821 processor beroende på region, ett 4000 mAh batteri, 64,128 eller 256 GB inbyggt minne, IP68 klassning och Android 6.0 från start.
Den bakre kameran sägs ligga på 12 megapixlar medan den främre kameran sägs ligga på 5 megapixlar, alltså samma typ av kamera som i Galaxy S7.

Vi får inte heller glöma bort att Note 7 förmodas bli den första enheten från Samsung med en USB Type C kontakt.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa
 

Lämna ett svar