LeEco presenterar flaggskeppet Le Max 2 med 6 GB RAM och 128 GB lagring

Tätt efter att ZTE avtäckt sitt nya flaggskepp har LeEco nu i sin tur presenterat sin senaste satsning i form av Le Max 2.

Skärmen i telefonen är på 5,7 tum och har upplösningen 1440 x 2560 pixlar, vilket resulterar i en PPI på 515 pixlar. Vidare består panelen av en LTPS IPS teknik. Precis som med ZTE nubia Z11 så får användaren mycket skärm på liten yta på framsidan.

Processorn i telefonen består av en från Qualcomm, närmare Snapdragon 820. Telefonen kommer finnas i tre versioner, en med 32/64 GB inbyggt minne med tillhörande 4 GB RAM och en annan modell med 128 GB inbyggt minne och 6 GB RAM.

Kameran består av 21 megapixlar med ett bländaravtal på f.2.0, vilket ska leda till att linsen släpper in mycket ljus även i dunkla miljöer. Den främre kameran är istället på 8 megapixlar med bländaravtalet f.2.2, vilket också borde leda till att man får fina ”selfies” i dunka ljusförhållanden.

Telefonen i sig är gjord i ett stycke metall på baksidan, som också täcker sidorna på den. Telefonen finns tillgänglig i färgerna silver, rosa guld, grå och guld.
I övrigt så hittar vi en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, plats för dubbla SIM – kort, ett 3100 mAh batteri med en USB Type – C kontakt och Android 6.0 från start.

Modellerna finns tillgängliga från och med idag. Varianten med 4 GB RAM och 32 GB minne har ett rekommenderat pris på motsvarande 2700 svenska kronor, modellen med 4 GB RAM och 64 GB minne går istället loss på motsvarande 3800 svenska kronor och modellen med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne kostar motsvarande 4230 svenska kronor. Det ser inte ut som det blir någon lansering av telefonerna i Sverige.

Bilden är lånad av GSMArena.com

   Källa

Lämna ett svar