Hem Bekräftat: Ingen Huawei Mate 9 under IFA

Bekräftat: Ingen Huawei Mate 9 under IFA

Huawei brukar, precis som många andra mobiltillverkare, visa upp nya tech-nyheter under den årliga IFA mässan som äger rum i Berlin, i början av september. Flera rykten har därför inkommit om vad Huawei kan tänkas visa upp.  De senaste ryktena har indikerat att den stora kinesiska tillverkaren ska visa upp efterföljaren till Mate 8 – Mate 9.

Det har nu bekräftats från företaget egna håll att så inte är fallet. Förklaringen till det är för att Huawei tycker att Mate 8 “är för ny” för att släppa en uppföljare till. Vi tror däremot att man kan komma att visa upp den mer påkostade varianten av Mate 8 med tryckkänslig skärm. Ett annat alternativ är att man endast visar upp sin nya gränssnitt EMUI 5.0 i minsta detalj. Däremot tror vi att man hur som helst kommer visa upp det nya gränssnittet.     

Bilden är lånad av thenextweb.com

Källa

Lämna ett svar