Första ryktena om Xiaomi Mi Note 2 dyker upp

Första ryktena om Xiaomi Mi Note 2 dök alltså upp under gårdagen. Precis som namnet antyder handlar det om större enheter. Enligt källan kommer enheterna att ha en 5,7 tums skärm, precis som Samsungs Galaxy Note 5. Vi skriver ”enheterna” då telefonen sägs komma i tre versioner. Den minst påkostade sägs få en Full HD upplöst skärm (5,7″) medan de andra två enheterna sägs få Quad HD upplösta skärmar.

Vidare sägs telefonerna bli utrustade med Snapdragon 821 eller 823, vilket betyder att lansering är ett tag fram. Vidare sägs den minst påkostade få 32/4 GB minne, mellanmodellen sägs få 64/6 GB lagring medan den mest påkostade sägs få 128/6 GB lagring.

Den bakre kameran sägs få 12 megapixlar på dom bättre modellerna, med dubbla linser, likväl sägs dom också få tryckkänsliga skärmar. Batteriet sägs vara på 4000 mAh och stödja Qualcomms snabbladdningsteknik.

Vi vet ännu inte när telefonerna kan tänkas få en officiell lansering, men en spontan gissning är någon gång under IFA I september.

Bilden är lånad av meizufans.eu

Källa

Annons