Nya bilder läcker ut på Galaxy Note 7 – Telefonen kommer ha USB Type – C (rykte)

Alldeles nyss rapporterade vi om en bild som med största sannolikhet föreställer Galaxy Note 7. Det tog inte långa stunden innan det är dags igen, denna gång får man se undersidan på den nya Note 7, en nyhet som Mobilanyheter är först ut med av de svenska tidningarna.

På bilden nedan får man alltså se hur Galaxy Note 7 kommer se ut på undersidan. Kontakter som syns är en mikrofon, en högtalare, men framförallt en USB Type – C kontakt. Samsung tänker dom också ta steget över till framtiden! Men vi får inte heller glömma bort att prylen som gör telefonen till just en Note, S-Pen också har sitt hölje bredvid högtalare.

Att Note 7 kommer ha en USB Type – C kontakt ställer till det på flera sätt. Till exempel så kommer nuvarande VR – headsets inte stödja telefonen, vilket betyder att kunder får köpa ett nytt VR headset från tillverkaren om nu Samsung bestämmer sig för att tillverka en ny för just Galaxy Note 7.

Vi tror också att kontakten kan ställa till problem om telefonen ska bli vattentät, då ingen telefon som har USB Type – C i dagens läge är vattentät.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa
 

Lämna ett svar