Hem Huawei Honor V8 Max passerar genom TENAA

Huawei Honor V8 Max passerar genom TENAA

För ett antal veckor sedan presenterades Honor V8. Nu har den kinesiska sidan TENAA nosat rätt på en storebror till vanliga V8 – V8 Max. Som namnet antyder är V8 Max verkligen Max, i alla fall när det kommer till skärmstorleken. Detta då mobilen kommer få en gigantisk 6.6″ skärm med Full HD upplösning. 6,6″ ja, då kanske det klassas mer som en surfplatta tycker vi i alla fall.

Vidare sägs det att mobilen bygger på Huaweis hemmabygge Kirin 950 med 3 GB RAM, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, en metallkonstruktion med måtten 178.8 x 90.9 x 7.2mm med en vikt på 219 gram, ett gigantiskt 4400 mAh batteri, 32 GB lagring med plats för minneskort och Android 6.0 från start.

Den primära kameran sägs vara på 13 megapixlar, medan den främre kameran upplösning uppges till 8 megapixlar.

Vi vet ännu inte när telefonen presenteras.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar