Hem Bilder och specifikationer läcker ut på Samsung Galaxy J2 – visar på den nya notislampan

Bilder och specifikationer läcker ut på Samsung Galaxy J2 – visar på den nya notislampan

Det kom under förra månaden in rykten som sa att Samsung hade en ny typ av notislampa på gång till företagets telefoner. Den nya notislampan skulle vara placerad på baksidan av telefonerna enligt ryktet.

Nu har en telefon, vars namn är Galaxy J2, läckt ut på nätet som visar den nya notislampan. Men om vi går direkt på specifikationerna så nämns det att telefonen ska ha en 720p upplöst skärm, processorn Spreadtrum SC8830 med 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en bakre 8 MP kamera och en främre 5 MP kamera.

Om vi tar en titt på notislampan så sitter den runt kameralinsen på Galaxy J2. Vi ser den som mest praktisk om du ofta har telefonen med skärmen neråt, men vi hoppas att notislampan på framsidan också kommer finnas kvar.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar