Posted in: Uncategorized

iPhone 7 får 32 GB inbyggt minne (rykte)

Apple använde sig av 32 GB inbyggt minne i modeller av iPhones fram till iPhone 5S som man lanserade hösten 2013. Sedan dess har man tagit bort möjligheten till att köpa mobilen med 32 GB inbyggt minne, något vi tror att Steve Jobs inte skulle accepterat om han fortfarande skulle vart vid liv.

Vi har i och med detta hört många som undrat vad som fick Apple att ta bort minnet på 32 GB? Då väldigt många användare tycker 32 GB är det optimala minnet i telefonen. Nu säger dock ett nytt rykte att Apple tänker ta tillbaka 32 GB-varianten, något vi verkligen tror kommer uppmuntra fler till att köpa en iPhone.

Samtidigt säger samma rykte att den sekundära kameran som iPhone 7 Plus sägs få är till för att ge den primära kameran en bättre skärpa i bilderna, men även ett bättre djup.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar

Back to Top