Posted in: Uncategorized

Samsung Galaxy Note 7 påträffas i AnTuTu

En källa har under dagen lyckats hitta Samsungs kommande flaggskepp, Galaxy Note 7, i benchmark programmet AnTuTu. Enligt programmet ska telefonen blivit utrustad med en 5,7 tums skärm med Quad HD-upplösning (SUPER AMOLED), chippet Snapdragon 820 respektive Exynos 8890 beroende på region med 4 GB RAM, en bakre 13 MP kamera, en främre 5 MP kamera och Android 6.0.1 från start.

Många rykten har menat på att Samsung kommer sätta en hög ribba på priset, då telefonen säfgs kosta motsvarande 8000 svenska kronor. För mindre en hälften av den summan kan man få t.ex en OnePlus 3 som har 2 GB mer RAM till exempel. Men om man gillar Note-funktionerna med pennan, så är det bara Samsungs Note-serie som kan erbjuda detta.

Telefonen lanseras med allra största sannolikhet den 2 augusti.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar

Back to Top