Posted in: Uncategorized

Samsung arbetar på stor uppdatering till Gear S2 (rykte)

Under gårdagen kom ett rykte som menar på att Samsung i skrivande stund håller på att utveckla en “ganska stor” uppdatering till sin nuvarande smartklockssatssning Gear S2. Enligt ryktet kommer klockan framförallt bli mer självständig från telefonen med funktioner såsom utvecklad röststyrning och val av urtavlor direkt i klockan. Ryktet menar också på att man kommer kunna ställa in en personlig bakgrund i klockan. Sist men inte minst säger ryktet också att Samsung ska ha förbättrat träningsappen S Health men bland annat en funktion som mäter din konstanta puls till exempel när du sover.

Det kan hända att vi får se en ny smartklocka under IFA nu i september, även fast vi inte hört något rykte om någon uppföljare.

Bilden är lånad av droid-life.com

Källa

Lämna ett svar

Back to Top