Samsung presenterar Galaxy J2 – Har företagets nya notislampa

Under gårdagen inkom det första ryktet om att Samsung skulle lansera sin första telefon med sin nya notslampa snart. Detta blev väldigt snart, då man under dagen presenterat telefonen. Om vi börjar med specifikationerna för telefonen så har den en 5 tum SUPER AMOLED-skärm med HD upplösning (1280 x 720 pixlar), en quad-core processor med 1,5 GB RAM, en bakre 8 MP kamera, en främre 5 MP kamera, ett 2600 mAh batteri och Android 6.0 från start. Telefonen är med andra ord inget prestandamonster.

Det speciella med telefonen är dock dess notislampa. Detta då Samsung valt att placera lampan runt kameran på baksidan, och tyvärr ser det ut som att man inte satt dit någon sådan framtill. Notislampan fungerar som vilken som helst, men lyser upp starkare då lampan är stor runt kameran. Samsung har också bantat ner systemet i telefonen. Ett exempel på detta är att telefonen ska vara aggressivare med att stänga ner program för att vara skonsammare mot RAM-minnet.

Telefonen släpps i Indien för motsvarande 1700 svenska kronor, vi tror inte att telefonen lanseras i Sverige.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar